538 Dance Smash - 2005-04 (2005)

Dance
Label: EMI

1. Akcent - Kylie (4:06)
  2. M.V.P. - Roc Ya Body (Mic Check 1, 2) (3:30)
  3. DJ Jean - Feel It (3:13)
  4. Armin Van Buuren en Jan Vayne - Serenity (Sensation White Theme 2005) (2:57)
  5. Supafly en Fishbowl - Let's Get Down [Full Intention Radio Mix] (3:06)
  6. Deep Dish - Say Hello (3:05)
  7. Lil' Love - Little Love (3:06)
  8. Inaya Day - Nasty Girl (2:51)
  9. Ritmo Dynamic - Calinda 2005 (2:57)
  10. Randy Katana - Pleasure Island (2:43)
  11. Armand Van Helden - Into Your Eyes (3:58)
  12. Yves La Rock - Zookey [Lift Your Leg Up) (Bob Sinclar Mix] (3:29)
  13. Gregor Salto en Red - Lookin' Good (3:08)
  14. Freemasons en Amanda Wilson - Love on My Mind (3:38)
  15. Thomas Falke - High Again (High on Emotion) (3:17)
  16. Rimini Project - A Day in the Sun (3:29)
  17. Erro V en Essex - The Second Day (From Dance Valley 2005) (3:16)
  18. The Rush en Thalamus - Shock Your Senses (Sensation Black Anthem 2005) (3:12)
  19. Starstylers en Michy - Keep on Moving (3:08)
  20. 4 Strings - Sunrise (3:21)
  21. Deep Dish en Dire Straits - Flashing for Money (3:55)
  22. The Killers - Mr. Brightside [Thin White Duke Remix] (8:31)
Dit soort cd's zijn altijd moeilijk te beoordelen. Veel slechte top 40 zooi, maar heel soms, in de auto op weg naar een avondje stappen, is het wel eens aardig.
En dan is het toch leuk om the Killers ook langs te horen komen, zij het in een iets andere vorm

avatar van TheSilmarillia
Yep, het is idd niet de beste uit de lange reeks 538 Dance Smash cd's, maar k vind 'm toch nog 3 stars waard

avatar van tnf
tnf
Één-derde vind ik leuk (zeker nummer 7 en 14), de rest varieert van 'gaat wel' tot 'helemaal niks'.

Ik heb zelf massa's cd's uit dit genre in huis, alleen komen ze in mijn geval meestal uit de jaren 90. Ik kan me wel voorstellen wat mensen hier zo leuk aan vinden.

Wat een lelijke hoesjes had de 538-reeks vorig jaar trouwens. Die van dit jaar zijn mooi, die uit 2003 en 2004 ook, maar vorig jaar ging er duidelijk wat fout. Ik ben zo'n type dat het leuk vindt om daarnaar te kijken, ook als ik de muziek niet leuk vind.

Show esta coleção é muito boa ..