Lotte Kestner - The Bluebird of Happiness (2013)

Folk
Label: Saint Marie

1. String (3:27)
  2. Wrestler (4:32)
  3. The Bluebird of Happiness (4:33)
  4. Turn the Wolves (4:58)
  5. Pairs (3:45)
  10. Eggshell (2:51)
  11. Cliff (3:50)
  12. Little Things (4:45)
avatar van Lura
Mooie ingetogen muziek, die de nodige gewenning nodig heeft.

Wat een mooie zuivere stem die je kippevel bezorgd. Ik vind deze cd een stuk gevarieerder dan haar cd China Mountain uit 2008. Die vind ik, ondanks de mooie stem, wat saai. Bij de Bluebird of Happiness weet ze mijn aandacht veel meer vast te houden.

avatar van venderkets
Anna-Lynne's muziek kan ik niet objectief meer beoordelen. Al zingt ze de inhoud van een telefoonboek, ik zou er naar luisteren.

avatar van erwinz
Mooie plaat. Inderdaad even wennen, maar deze plaat groeit maar door.

Lees mijn recensie op: De krenten uit de pop: Lotte Kestner - Blue Bird Of Happines / Until - dekrentenuitdepop.blogspot.nl

Erwin

avatar van popstranger
Man, man wat is dit prachtig!! Haar stem snijdt los door me heen en haar songs zijn van een enorme kwaliteit. Wat ze met Halo doet van Beyoncé is gewoon geweldig en ze heeft ocharme maar 8 stemmen. Mag ik dit even onrechtvaardig vinden in een wereld waar veel mindere artiesten aanbeden worden? Dit is gewoon puur en is muziek die zich direct in je bloedbaan nestelt en je hart sneller doet kloppen. Voor zij die weinig tijd hebben en overtuigd moeten worden; zet de titelsong eens op en spendeer de rest van je dag compleet van je sokken geblazen.

avatar van erwinz
Ze heeft recent een hele mooie plaat met Depeche Mode covers uitgebracht

avatar van popstranger
Daar ga ik achteraan! Bedankt voor de tip!

avatar van Slowgaze
popstranger schreef:

Heb dit album in 2013 op mijn lijstje gezet, maar het is er om de een of andere reden nooit van gekomen om 'm te beluisteren. Mijn interesse was gewekt door de sterke gastrollen die Kestner vervulde op Sadistik - Flowers for My Father (2013), een absolute favoriet van me.

avatar van popstranger
Zeker te beluisteren materiaal dan Slowgaze! Ken trouwens het gevoel van te beluisteren lijstjes waar ik niet door raak...

avatar van Monsieur'
Luisterlijstjes weggooien werkt nog wel eens, laatst ook gedaan. Scheelt veel overbodig geluister. Vooral als je smaak veranderd is zoals bij mij het geval was. Dit klinkt heel goed, heel naturel maar zal zeker nog wel wat luisterbeurten nodig hebben. De titelsong doet me vreselijk denken aan Julien Baker wat ik een verschrikkelijk goede artieste vind (aanrader). Overigens niet denken dat ik je stalk hoor popstranger, ik heb je tussen mijn gebruikersupdates staan om zo wat meer te volgen wat je zoal afstruint.

avatar van popstranger
Monsieur' altijd leuk om andere mensen te inspireren tot het ontdekken van muziek die ze nog niet kenden en zelf natuurlijk ook om vaak goede muziek te ontdekken! Het is de reden dat we hier met z'n allen op deze site zitten zou ik denken...

avatar van spoon
Zingt als een (droevige) engel, zeker, maar dat heb ik na 3 nummers wel gehoord. Uiteindelijk wordt het erg eentonig en wat zeurderig. Om het bot te zeggen; ze klinkt als een ontzettend saaie muts.

Het heeft zeker kwaliteit maar ze zou wat meer spanning en afwisseling in haar leven, sorry, muziek kunnen aanbrengen.