The Rhythm Junks - Beaten Borders (2013)

Belgiƫ
Blues / Jazz
Label: Universal

1. Offline Land (4:32)
  2. Some People (3:54)
  3. Never the Same (4:29)
  4. Dreamer, Dream On (3:39)
  5. Drowning Sailors (3:52)
  6. Checking In (3:33)
  7. Burnin' Burnin' Burnin' (4:09)
  8. Hard to Keep a Promise (3:42)
  9. Maybe Slowly (5:49)
  10. Homecooking (3:28)
avatar van jassn
Wat een leuk album zeg, een sound die niet echt aan een genre is toe te schrijven. Doen me aan 1 of andere manier wat aan Balthazar denken ook al lijkt het er niet op. Een groep die een eigen sound creëert en misschien wel de grenzen van genres gaat opzoeken zoals in de titel van het album al is aangegeven.

avatar van kobe bryant fan
Heb de affiches van hun concerten in Gent vaak zien hangen. Ben eens benieuwd hoe dit klinkt iets wat aan Balthazar doet denken kan moeilijk erg slecht zijn.

avatar van jassn
Beter opletten, het klinkt niet als Balthazar, het doet me er gewoon soms aan denken.