Edith Piaf - The Voice of the Sparrow (1991)

Alternatieve titel: The Very Best of Edith Piaf

Frankrijk
Wereld
Label: Capitol

1. La Vie, l'Amour (1:49)
  2. La Vie en Rose (3:08)
  3. Milord (4:29)
  4. Comme Moi (3:00)
  5. Le Vieux Piano (3:14)
  6. Polichinelle (3:06)
  7. Toujours Aimer (3:15)
  8. L'Effet Que Tu Me Fais (3:17)
  9. Mon Manege a Moi (3:03)
  10. Mon Dieu (3:26)
  11. Hymne à l'Amour (3:30)
  12. T'Es Beau, Tu Sais (4:05)
  13. Bravo Pour le Clown! (3:11)
  14. C'est l'Amour (3:00)
  15. Non, Je Ne Regrette Rien (2:24)
  16. Avant Nous (3:03)
  17. La Goualante de Pauvre Jean (2:05)
  18. L'Accordeoniste (3:37)
avatar van musicfriek
Tijdloze muziek, deze legendarische zangeres. Een stem die dwars door je ziel gaat. Het nummer Milord had voor mij wat korter gemogen, maar da's mijn mening. Zal hier eens naar op zoek gaan.

avatar van J.Bell
Ik wil ook wel eens iets meer horen. Ik ken alleen het nummer "Non, Je Ne Regrette Rien" en dat is toch wel heel erg prachtig. Ook maar eens in de gaten houden.

EVANSHEWSON
Er zijn véél betere en volledigere compilaties van deze Franse zangeres, maar ik ben al blij dat er zowiezo iets van deze klassedame op deze site staat...
Zoals steeds is op een Nederlandse site het Frans Chanson een stiefkindje, dat blijf ik tot den treure herhalen...

Wie, zoals ik, het Frans chanson genegen is zou minstens haar belangrijkste werk in huis mogen hebben, toch ?