LL Cool J - All World (1996)

Alternatieve titel: The Greatest Hits

Label: Def Jam

1. I Can't Live Without My Radio (5:29)
  2. Rock the Bells (4:02)
  3. I'm Bad (4:42)
  4. I Need Love (5:23)
  5. Going Back to Cali (4:12)
  6. Jack the Ripper (4:49)
  7. Jingling Baby [Remixed but Still Jingling] (4:56)
  8. Big Ole Butt (4:36)
  9. The Boomin' System (3:39)
  10. Around the Way Girl (4:06)
  11. Mama Said Knock You Out (4:49)
  12. Back Seat (4:33)
  13. I Need a Beat (4:33)
  14. Doin It (4:55)

met LeShaun

15. Loungin (Who Do Ya Luv) (3:48)

met Total

16. Hey Lover (4:44)

met Boyz II Men

17. Ain't Nobody * (4:37)
Schelpvandezee
Greatest hits van LL?
interessant..

Snowman
Ja zeker interessant goede complicatie. enige nummer dat mist is I shot ya (remix)

avatar van psychonaatje
Snowman schreef:

En I'm That Type of Guy.

Poppekontje
Kreeg deze afgelopen weekend spontaan in m'n handen gedrukt.
Zal het in de loop van de week een checken, verwacht er niet al te veel van.

avatar van Niek
En terecht. Veel nummers voegen geen ruk toe. Toch is het wel leuk I Can't Live Without My Radio, Rock the Bells, Mama Said en Doin op plaat te hebben. En heel slecht word het nergens.

avatar van principal2000
Deze greatest hits is typerend voor LL. Hij heeft een imposante carrière achter de rug, maar zal ook veel fans teleurgesteld hebben. In den beginne was er LL met de simpele old school beats. Toen was hij op zijn sterkst. Productioneel kon hij echter niet zo heel veel pannen breken. Al snel kwam zijn grote hit I Need Love. Hiermee haalde hij al de wrevel van hardcore hiphop-land op zijn hals....al dan niet terecht. Daarna is het eigenlijk nooit meer goed gekomen met deze man. Hij wilde dolgraag zijn softe kant laten horen, maar tegelijkertijd ook bij vlagen de hardcore Todd Smith. Resultaat is vele albums die balanceerden op de rand van pop en hiphop. Voor mij is hij definitief in de afgrond van commercie gevallen bij het uitbrengen van Mr. Smith. Ook in de films kwam LL regelmatig voorbij en vaak vind ik daar zijn optreden even belabberd als ik me de albums na Mr. Smith voorstel (heb nooit ook maar de moeite genomen om ze te beluisteren). Op deze greatest hits vind je wel zijn grootste hits tot en met Mr. Smith. Of je dan een evenwichtig schijfje hebt, durf ik sterk te betwijfelen, maar dat laat ik aan eenieder over. 2* omdat ik alle albums heb waar deze hits vanaf getrokken zijn en ik dit album ooit heb gehad en toen maar 1x half heb beluisterd. Onsamenhangend geheel.

haveman
Heb deze al jaren in de kast staan, maar tot vandaag alleen afzonderlijke nummers gedraaid. Nooit het album in zn geheel. Stuk sterker dan ik had verwacht, ook al kon ik alle nummers al.

avatar van MAS
MAS
Best een leuke verzamelaar van LL Cool J. Inderdaad jammer dat hij na zijn zijn hit I Need Love meer succes wilde hebben. I Need Love vind ik trouwens wel een vet nummer.

avatar van Shelter
Ik vond Hey Lover ook best nog wel ok, als je het rate als een R&B track.
Gewoon heel smooth.