To Kill a King - Cannibals with Cutlery (2013)

Folk
Uitgebracht in eigen beheer

1. I Work Nights and You Work Days (4:10)
  2. Cold Skin (3:20)
  3. Funeral (4:35)
  4. Wolves (3:32)
  5. Cannibals with Cutlery (0:42)
  6. Besides, She Said (4:28)
  7. Gasp / The Reflex (3:42)
  8. Choices (6:28)
  9. Rays (3:55)
  10. Children Who Start Fires (4:34)
  11. Fictional State (4:52)
  12. Family (5:14)
  13. Letters to My Lover (The Dylan Fan) (5:38)
  14. Cannibals with Cutlery [Reprise] * (1:54)
  15. Standing in Front of the Mirror * (3:03)
  16. We Used to Protest / Gamble [Gamblers Version] * (5:02)
  17. Howling [Acoustic] * (4:03)
Wat een heerlijk album! vooral cold skin en wolves springen er voor mij uit. De zanger heeft een mooie stem en fijne stem om naar te luisteren

Wat mij het meest verbaasd is dat deze band vaak in het voorprogramma staat van Bastille, terwijl ik deze band vele malen beter vind dan Bastille. de liedjes zijn vele malen beter opgebouwd en de muzikaal veel sterker.
Dit album is het echt waard om gewoon lekker aan te zetten en de enige handeling die je daarbij moet uitvoeren is een kopje warme drank drinken. kleedje erbij kacheltje aan. PERFECT

margreet schreef:

Welke band voorprogramma en welke hoofdprogramma heeft dan ook niks met de kwaliteit van de muziek te maken maar puur met welke van de 2 bekender is.

Zeker een goed album inderdaad, vind ze persoonlijk ook beter als Bastille