The Celibate Rifles - The Turgid Miasma of Existence (1986)

Australiƫ
Label: Hot

1. Bill Bonney Regrets (4:02)
  2. Conflict of Instinct (2:59)
  3. Temper Temper Mr. Kemper (2:25)
  4. Sentinel (5:34)
  5. Some Kind of Feeling (3:01)
  6. Glasshouse (2:54)
  7. Sometimes (2:44)
  8. No Sign (4:26)
  9. Eddie (3:12)
  10. JNS (2:34)
  11. New Mistakes (4:03)
avatar van lebowski
Ik denk dat er veel fans rondlopen bij MuMe van The Celibate Rifles, maar dat ze het nog niet weten. Geweldige punkrockband, intelligente teksten en wie ze een keer live aan het werk zag zal net niet licht vergeten. Wie een goede indruk wil krijgen moet het eerste nummer van deze plaat maar eens luisteren, met de volumeknop op 10 .

avatar van aslan
aslan (crew)
hoewel overwegend klassieke punkrock toch een erg gevarieerd album met rauwe vocalen, soms wat new wave invloeden, en vooral interessante lyrics zoals dat een goeie punkrockband betaamt

Check ook the new christs van Rob Younger. Classic punk/rock stuff from Down Under!

avatar van JeanSF
Zal wel aan mij liggen, maar bij het "langslopen"van mijn vinyl-collectie(tje) kom ik nogal wat platen tegen die niet op MuMe staan, althans wel de band, maar niet de specifieke LP. Zo ook hier: iemand voor Roman Beach Party uit 1987?

Overigens helemaal eens met Lebowski: geweldige punkrockband!