Jook Bourke - Just a Minute (2006)

1 stem

Blues
Uitgebracht in eigen beheer

1. Hot Pepper Sauce (2:59)
  2. Just a Minute (2:47)
  3. Nobody Can Do What I Can Do (3:03)
  4. Reach Out (3:14)
  5. It's a Hurricane (3:28)
  6. I Need to Get Home (2:48)
  7. Sometimes I Just Need to Feel This Way (3:09)
  8. This Ain't Where I Belong (2:57)
  9. Area Code 212 (2:57)
  10. Somebody's Calling (2:48)
  11. Boca Raton (3:04)
Hendrik68
Ik werd door Spotify geattendeerd op deze mijnheer. Dat had Spotify beter achterwege kunnen laten. Een stem die het midden houdt tussen Marvin Gay en Donald Trump. Een paar flinterdunne deuntjes zonder diepgang. Sommige mensen hebben de blues in de genen, anderen hebben het niet, maar doen goed hun best. Nou, Jooky uit Pittsburgh en opererend vanuit Florida, zal het best goed bedoeld hebben, maar het resultaat is er niet echt naar. Als alle nummers als It's a hurricane klonken had er een voldoende in kunnen zitten, maar de rest is blues onwaardig. De afsluiter Boca Raton is werkelijk te genant voor woorden. Gauw vergeten.