Hollis Brown - Ride on the Train (2013)

Rock / Roots
Label: Alive

1. Ride on the Train (4:39)
  2. Down on Your Luck (3:04)
  3. When the Water's Warm (3:52)
  4. Nothing & the Famous One (3:39)
  5. Doghouse Blues (2:50)
  6. Gypsy Black Cat (3:31)
  7. Faith & Love (3:51)
  8. If It Ain't Me (4:34)
  9. Walk on Water (3:54)
  10. Nightfall (3:41)
  11. Hey Baby * (3:21)
avatar van erwinz
Geweldige plaat met tijdloze gitaarmuziek in een eigentijds jasje. Geweldig gitaarwerk, fantastische zang en songs om van te watertanden.

Lees mijn volledige recensie op: De krenten uit de pop: Hollis Brown - Ride On The Train - dekrentenuitdepop.blogspot.nl

Erwin

avatar van Germ
Germ (crew)
Draait nu Spotify, net als Erwin was ook ik na een halve minuut al helemaal 'hooked'.

Dit kon wel eens de zomer soundtrack worden!

avatar van Whisper
Inderdaad kon dit wel eens een verassing worden. Heerlijke muziek! Waan je op Route 66 en je blijft door rijden...

rico24
kan nog wel eens de sensatie van 2013 worden. Let op.

avatar van Lura
Ook een mooie tip van Jasper. Lekkere muziek! Vooral Doghouse blues!

Sjakiebakker
Liep hier toevallig tegen aan...
Las hier : kan wel eens de sensatie van 2013 worden.
Sensatie is een groot woord maar het behoort zeker tot de beste platen van dit jaar..
Zwaar verslavend...

avatar van Rogyros
Lekker album. Ik kende deze band niet, maar deze band was op de tweede Pinksterdag aanwezig op het Ribs & Blues Festival in Raalte. Daar hadden ze een uitstekend optreden. Ze wisten hun muziek goed over te brengen. Was gewoon een lekker optreden. De sfeer zat er goed in. Mijn zwager heeft toen deze cd daar gekocht.

Ik kan hem wel waarderen. Nothing & the Famous One is mijn favoriet. Doghouse Blues is ook goed, maar daar is wel erg sterk leentjebuur gespeeld bij Sweet As A Flower van Walter Trout.
Zie: Sweet as a Flower - WALTER TROUT. - YouTube