Melanie Brown - L.A. State of Mind (2005)

Label: Amber Cafe

1. Today (3:18)
  2. Stay in Bed Days (4:07)
  3. Beautiful Girl (3:51)
  4. Music of the Night (Perdido) (3:51)
  5. If I Had My Life Again (4:44)
  6. In Too Deep (4:03)
  7. Sweet Pleasure (3:42)
  8. L.A. State of Mind (3:46)
  9. Say, Say, Say (3:56)
  10. Bad, Bad, Girl (3:29)
  11. Hold On (3:55)
Dit album kent volgens mij bijna niemand, dit is een geweldig album!! helaas lopen de solo singles van de spice girls (op melanie c na) niet zo lekker. Maar dit is toch een hele goede cd.

Ik wil deze cd graag kopen, maar hij is nergens te downloaden of te kopen:S... maar ja.. het zijn de ex-spice girls maar hè.. niet echt goede stemkwaliteit...

Ik hem nog ergens kunnen downloaden, en ik vind het een heel goed album. Melanie B heeft haar stem goed ontwikkeld waardoor het nu heel sterk en zuiver klinkt. De nummers zijn lekker om te horen, om bijvoorbeeld op zondagochtend te luisteren. Het is een goede aanrader!!

Jammer dat Melanie Brown vergeten is waarmee ze is groot geworden. Veel artiesten willen hun verleden verdoezelen wanneer ze solo gaan. Dit album is daar een goed voorbeeld van. De eerste single "today' is een aardig nummer met een leuk deuntje. Ga je naar nummer 2 op de plaat dan zakt je de moed in de schoenen, ik vind het allemaal maar een beetje vage muziek. Sommige nummers passen echt niet bij haar stem en ik hoor zelfs een country nummer "Stay Stay Stay".

Helaas Mel, leuk geprobeerd maar het word nooit zo als de Spice Girls.