Inna - Party Never Ends (2013)

Roemeniƫ
Dance / Pop
Label: Roton

1. In Your Eyes (2:45)
  2. We Like to Party (3:50)
  3. More Than Friends (3:57)

met Daddy Yankee

4. Fall in Lie (3:56)
  5. Shining Star (2:50)
  6. Take Me Down to Mexico (4:08)
  7. Famous (3:30)
  8. Take It Off (3:28)
  9. Tonight (3:41)
  10. J'adore (3:15)
  11. Caliente (3:21)
  12. Crazy, Sexy, Wild (3:06)
  13. Inndia (3:34)

met Play & Win

14. OK (3:22)
  15. Live Your Life (3:07)
  16. Party Never Ends (3:12)
  17. Be My Lover * (3:34)
  18. World of Love * (3:39)
  19. I Like You * (3:22)
  20. Dame Tu Amor * (3:16)

met Reik

24. Spre Mare * (3:30)
  25. Light Up * (3:14)

met Reik

avatar van Emile93
Een nieuwe Inna? Ok dan!!! Al vrees ik dat 16 nummers achter mekaar veel te veel is...

avatar van NewYorkCityLight
1,0
Er is (bijna) niks meer over van dat zomerse Oost-Europese geluid wat ik zo leuk vond. Jammer. Dit is om te huilen.

avatar van Arrie
Daddy Yankee? Merkwaardige artiest voor Inna om mee samen te werken...

avatar van NewYorkCityLight
1,0
Inna zingt zelf ook wel eens in het Spaans ('Caliente' bijvoorbeeld) maar geen idee waarom eigenlijk want ze heeft er geen roots voor zover ik weet.
Dat nummer met Daddy Yankee is overigens de nieuwe single, maar ik zie haar geen hit meer scoren (al zag ik hem wel laatst op TV, maar dat zegt natuurlijk ook niet zoveel).
Afijn, ben benieuwd of het nog wat mag worden. Er staat ook geen ander nummer op waarvan ik nou denk dat het hitmateriaal is.

beatcluster
More than Friends is wel een erg slappe single zeg!
Ik heb nog niet alle nummers gehoord, maar het lijkt er inderdaad op dat ze steeds meer verder van de sound van haar debuutalbum af komt te staan. Niet dat ik dat erg vind trouwens, integendeel. Haar debuutalbum was namelijk erg eentonig.

beatcluster
Tonight is overigens een cover van Alexandra Burke. Ik vind deze versie veel beter, Inna's stem past veel beter bij dit nummer dan die van Alexandra.

avatar van Emile93
beatcluster schreef:

Oe! ONEENS!!!!!

avatar van MIAB
The Party Never Ends voelt na een nummertje of 13 inderdaad alsof er geen einde aan komt. Ik heb de 2CD en ik moet zeggen dat er veel overbodige nummers op staan en dat is jammer. 3*

In Your Eyes (2:45) --- 4,0
We Like to Party (3:50) --- 3,0