Whore - Doing It for the Kids (2005)

1 stem

Label: Moribund

1. Emotional Punching Bag (2:43)
  2. For Only a Quarter (1:44)
  3. Bottoming Out (1:51)
  4. I'm a Dog Gone Rapist (1:20)
  5. Must've Blacked Out (1:18)
  6. Homecoming (1:05)
  7. I'm Irritated (2:35)
  8. Don't You Ever Listen (1:00)
  9. Time to Cuddle (1:30)
  10. Shocker (2:06)
  11. Remembering a Victim (2:53)
  12. Man-ipulated (0:26)
  13. Down for the Brown (1:42)
  14. In My Eyes, You're Already Dead (1:29)
  15. You Make Me Sick (1:40)
  16. Goddamn You're Ugly (2:04)
  17. The Evil Has Spoken (3:17)
  18. Left in the Dust (1:17)
  19. Conversing with Myself (2:16)
  20. Get That Outta My Face (1:17)
  21. We Check In, I Check Out (1:54)
  22. Pieces of Her in My Shit (9:25)
slaemperayreon
Aardschok beeindigde zijn recensie over deze cd met de zin: "de enige punt die ik hiervoor geef staat aan het eind van deze zin". zoiets zou je moeten afschrikken, maar ik werd daardoor hier juist nieuwsgierig van. en ik kan u een ding vertellen: nieuwsgierigheid is een slechte eigenschap. tenminste, als je dan op troep als deze stuit. walgelijk artwork, smakelijketeksten en muziek die ik over het algeem *** vind. Aardschok, als het zou kunnen, stond mijn punt ook aan het eind van de zin. 0,5*

Broer Konijn

godlydevil7
Ik vind 'm eigenlijk helemaal niet slecht. Snelle stukken afgewisseld met wat langzamere, een goede grunt en schreeuw, en op "Shocker" zelfs zang zonder dat het irriteert. Ik denk dat ik hier wel een 4 voor kan geven....