Comeback Kid - Wake the Dead (2004)

Canada
Punk
Label: Victory

1. False Idols Fall (2:38)
  2. My Other Side (2:18)
  3. Wake the Dead (3:17)
  4. The Trouble I Love (1:52)
  5. Talk Is Cheap (1:54)
  6. Partners in Crime (2:22)
  7. Our Distance (1:52)
  8. Bright Lights Keep Shining (2:21)
  9. Falling Apart (2:22)
  10. Losing Patience (2:16)
  11. Final Goodbye (2:34)
Wel leuk album, alleen beetje aan de korte kant (25:46)
Maar goed, toch 4*

heel erg vette hardcore
qua energie wel te vergelijken met raised fist

avatar van nuf
nuf
erg goed album ookal ben ik niet echt van de hardcore punk, nummer 1 en 3 vind ik het best.

live zijn ze beter

3.5*

avatar van cornucopia
Wat een energie! Ik kan hier nauwelijks bij stil blijven zitten... Gave stem ook... Tophardcore!

avatar van Norbert
Supervette hardcore zoals het hoort te zijn. Het nummer 'Wake the Dead' is echt een klassieker!

avatar van MuchTheSame
Probeer ook Allegiance eens , ook super gave Hardcore..... Heel het album Wake The Dead is een klassieker

Op deze link kan je wat nummers van Allegiance beluisteren : Allegiance songs

avatar van dirkje25
Goede American Hardcore, maar zoals alle hardcore&punkbands komt het live veel krachtiger over.

*4,0

avatar van MuchTheSame
Uuuhhhmmm.......... Ze zijn Winnipeggers , dus Canadian Hardcore

bro
Comeback Kid wekte mn interresse al sinds Graspop 08. Dit is nu reeds de tweede cd die ik van ze hoor en deze vind ik erg goed. beter dan Turn it Around.

clutch
Vette hardcore, wss dat ik ze wel ga zien op groezrock volgend jaar, op GMM helaas gemist omdat ik toen geen interresse in deze band had ... maargoed, dikke poep dus.

bro
voor mij hetzelfde, ik zou ze graag op groez zien. op GMM had ik ze net leren kennen maar heb ze toen gemist omdat er programma wijzigingen waren. Nog veel meer dikke poep dus .

avatar van Norbert
Nou, dit jaar komen ze dus op Groez

We love it! yes, we do!

avatar van lowieke
Beste hardcore plaat die ik ooit gehoord heb.

avatar van discipline
Wake The Dead is echt een fantastische nummer!