Capitol K - Nomad Junk (2005)

1 stem

3. Kowloon (0:50)
  4. Can't Lie Down (3:58)
  5. Taipei (4:52)
  6. Cosmopolis (2:31)
  7. Pan Continental (4:59)
  8. Slow Ones (3:58)
  9. Tokyo Sandstorm (6:11)
  10. House of Representatives (6:29)
  11. Barcelona (5:35)
  12. Proto Guitar (4:23)
Op zich een alleraardigst album, maar halverwege begint bij mij de verveling wat toe te slaan. Gelukkig nog niet voldoende om het nooit meer te hoeven horen, want het gaat zeker nog wat draaibeurten krijgen. Voorlopig weet ik er nog niet zo goed raad mee. Best leuk, maar meer (nog) niet.
En toch heb ik wel het gevoel dat dit wel eens helemaal ten positieve om kan gaan slaan bij mij.

avatar van Onderhond
Aha, nieuwe Capitol K. Na het lekkere Sounds of the Empire erg benieuwd naar. Dat album komt nog geregeld voorbijgeschoven, al is het maar om bepaalde nummers apart nog een keer te horen.

En ik moet zeggen dat ik hem (bij mijn huidige draaibeurt) opeens al veel beter oppak dan eerder op de dag! Misschien iets te vroeg met glitters lopen strooien