Mike Post & Pete Carpenter - The A-Team (1993)

Score
Label: MFP

1. Theme from the A-Team (3:14)
  2. Young Hannibal (2:59)
  3. B.A.'S Ride (2:35)
  4. The A-team in New York City (2:45)
  5. Bandits (2:09)
  6. Taxi Chase (2:14)
  7. The A-Team Escape (2:18)
  8. The A-team Prepare for War (2:10)
  9. Showtime (3:34)
  10. Move, Sucker (1:06)
  11. Let's Get Busted (1:08)
  12. Murdock's "Face" (3:02)
  13. Helicopters (2:38)
  14. More Bandits (1:24)
  15. Theme from the A-Team (3:28)
sterke televisiescore, met alleen maar herkenbare deuntjes. 4*

JonnieBrasco
Herkenbaar zeker, maar sterk toch niet? Ik vind de deuntjes wel grappig maar ook erg gammel en goedkoop, soms hoor je zelfs hoe stukjes binnen een liedje aan elkaar geplakt zijn. Zeer amateuristisch dus eigenlijk, maar daar lette je gelukkig niet op toen je er naar keek De vier sterren van Toto kan ik overigens wederom niet begrijpen.

neo
JonnieBrasco schreef:

Die zin snap ik niet

Overigens is het allemaal toch zeer degelijke geschreven voor de serie, net als bv. Edelman deed met McGyver.Bepaalde steeds terugkerende elementen van een gedeelte van een het thema in een versnelde versie bij een achtervolging of militaire stukken bij een grote schietpartij of het thema met een fluit melodie met het militaire erbij.Juist de underscore is meer genietbaar dan de duidelijkere stukken of bekendere stukken.En goh die staan hier haast niet op... Desondanks misschien goedkoop klinkend maar effectief. 3.5 sterren

avatar van JohnWilliams
Ondanks sommige minpuntjes die hier boven staan (waar ik het ook wel mee eens ben) vind ik toch dat de Main Theme er echt uitspringt, waar je ook heen gaat of waar ook een feestje is.....ze laten hem wel eens horen. Overigens kent iedereen hem ook in heel Nederland (denk ik).

zeer toffe score. De nummers zijn allemaal heel bekend vanuit de serie. de Theme kent liederen wel. die is zeer bekend. Voor muziek van de jaren 1984 te zijn vind ik die zeer goed.

avatar van SpaceyKing99
Deze score is toch wel na al die jaren nog steeds van te genieten.
Post en Carpenter hebben goed werk opgeleverd.
4.5*