Rage - Reflections of a Shadow (1990)

Duitsland
Label: Noise

1. A Bit of More Green (1:32)
  2. That's Human Bondage (4:29)
  3. True Face in Everyone (5:15)
  4. Flowers That Fade in My Hand (7:41)
  5. Reflections of a Shadow (3:55)
  6. Can't Get Out (5:06)
  7. Waiting for the Moon (4:42)
  8. Faith (5:43)
  9. Saddle the Wind (4:09)
  10. Dust (4:52)
  11. Nobody Knows (3:51)
  12. Wild Seed (5:27)
avatar van Seamus
Een zeer oorgasmische cd. Eén van mijn favorieten uit de Manni Schmidt (gitaar) periode.
De over-the-top zang van Wagner en het sublieme en het sappige gitaarspel van Schmidt zijn wat deze cd uniek maakt in de Rage catalogus.

De cd blijft boeien en verrassen van begin tot helemaal het einde van Wild Seed.

Niet voor iedereen metalfan weggelegd vermoed ik maar dit is ideale muziek voor badkamer playback sessies.

Rage was toen (en is nog steeds) zeer ondergewaardeerd.

avatar van Kronos
Vreselijk slecht als je 't mij vraagt. En zeker niet ondergewaardeerd. Het feit dat ze zovele jaren het ene na het andere slechte album uitbrengen moet betekenen dat ze door iemand zeer overgewaardeerd worden.

avatar van Seamus
Haha, geweldig hoe muziek zo verschillend kan zijn voor iedereen

Hopelijk heb je hem niet gekocht dan !

avatar van Kronos
Mijn jongere broer had 'm vroeger en zo ken ik dit album. Om het weer eens terug te horen ben ik op internet gaan snuffelen. Maar ik vreesde er al voor. Alles wat voor Reflections of a Shadow komt hadden we vroeger ook in huis.

Duitse metal, brrr. Verschrrrrikkelijk.

Duitse Metal brr??? Halloween, Blind Guardian, Accept, Kreator..... Moet wel beetje aan je smaak liggen. Of het eeuwenoude vooroordeel. 3,5