Aerosmith - Rockin' the Joint (2005)

Alternatieve titel: Live at the Hard Rock Hotel Las Vegas

Label: Columbia

1. Good Evening Las Vegas (0:21)
  2. Beyond Beautiful (4:52)
  3. Same Old Song and Dance (5:50)
  4. No More No More (4:40)
  5. Seasons of Wither (5:05)
  6. Light Inside (3:35)
  7. Draw the Line (7:23)
  8. I Don't Want to Miss a Thing (4:33)
  9. Big Ten Inch Record (4:17)
  10. Rattlesnake Shake (8:24)
  11. Walk This Way (4:13)
  12. Train Kept a Rollin' (5:13)
Dit is gewoon het ultieme live album van Aerosmith...! Wat zijn de jongens op dreef. De mix van de liedjes is uitzonderlijk maar geniaal. (Relatief) nieuw werk is gemixd met klassiekers zoals Seasons Of Wither en No More No More. Aerosmith bewijst met deze plaat dat er maar weinig bands op deze aarde zo veel groove and feel hebben als zij. Luister maar eens naar Rattlesnake Shake en Draw The Line, het knalt gewoon je speakers uit. Tip: Luister deze plaat vooral LUID! Gewoon een geweldig album, alleen I Don't Want To Miss A Thing had er voor mij niet op gehoeven, maar voor de rest een geniale songkeuze...

avatar van stuntman_jasper
Geweldig live album van een van m'n favoriete groepen. Heb deze gekocht voor 3 euro bij de Mediamarkt met wat andere cd's. Maar ik had 'm voor meer ook nog wel gekocht

PriestMaiden
Zeer leuk live album van Aerosmith.

Alleen jammer dat het zo kort is...

Casino Boogie
Veel te kort live album, maar wat een krachtpatser! Alleen maar juweeltjes, zelfs I Don't Want To Miss A Thing vind ik er prima bij passen.

avatar van Metalhead99
Erg lekkere live plaat van Aerosmith. Beter dan hun Classics Live en zeker heel wat beter dan hun performance eerder dit jaar op GMM.

avatar van Ronald5150
Op "Rockin' the Joint" grijpt Aerosmith terug naar hun beginperiode. Er worden slechts een aantal recentere nummers gespeeld, maar het overgrote deel zijn het die vuige bluesrock liedjes waar het bij Aerosmith allemaal om draait. De band is goed op dit dreef en het ze hebben er duidelijk lol in. Steven Tyler haalt vocale capriolen uit en bespeelt het publiek met het grootste gemak. Joe Perry scheurt er ook weer lekker op los en de interactie tussen Perry en Tyler is erg onderhoudend. Eigenlijk valt er weinig aan te merken op dit lekkere live album. Je kunt zeggen dat het wellicht te kort is, maar ik vermoed dat er gewoon geknipt is in een live concert en deze selectie is eruit gerold (al weet ik dat niet zeker). Aerosmith rockt weer lekker vuig op "Rockin' the Joint" en laat horen dat de blues (vooral op "Rattlesnake Shake") de basis is voor hun muziek. Volume vol open en genieten maar!

avatar van gigage
Hier de dual disc met op de tweede (dvd) zijde ook wat video materiaal met oa Dream on en Sweet emotion. Waarom die niet op de CD zijde staan is me een raadsel, plek zat nog. De band is hier net zo goed in vorm als op de You gotta move dvd

avatar van ricardo
Deze nu ook in huis, en inmiddels 3x beluisterd. Erg goede songkeuze vind ik, en het geluid klinkt ook geweldig, beter dan Live Bootleg en A Little South Of Sanity. Er staan 2 nummers op waar ik minder mee heb, en vooral I Don,t Want To Miss A Thing die ik er niet tussen vind passen en de vaart er wat uithaalt. En de cover van Peter Green, Rattlesnake Shake vind ik ook maar matig uit de verf komen. Verder een pracht liveplaat met voornamelijk nummers uit hun jaren 70 tijd. Wel betreffen het gedeeltes van een concert opgenomen in 2002 wat oorspronkelijk bestond uit 26 nummers, maar nietemin een leuke plaat.