ANTHM & Blu - Handful of Dust (2013)

Label: Amoeba (I)

1. Freefall (3:48)
  2. Nina (3:20)
  3. Low Class (3:37)
  4. Self Esteem (2:12)
  5. Imagine Nation [Interlude] (1:51)
  6. Debie (5:22)
  7. Outro (Still Dreaming) (2:30)
avatar van Gniuz
Dit klinkt erg lekker. Ik heb het plaatje net geluisterd, en ANTHM flowt er heerlijk op los. De producties van Blu klinken goed, maar ik vind vooral dat ANTHM zich geweldig presenteert. Ik kende ANTHM nog niet, maar ik ben aangenaam verrast door deze EP. Het is jammer dat het niet langer duurt..

avatar van Delars
Dit is nog eens een lekker zonnige EP

avatar van thgryda
Netjes, ik kende anthm niet maar zijn stijl lijkt op die van Blu: aangename stem, laidback flow en vermakelijke lyrics. Ik moet altijd een beetje inkomen bij die typische beats van Blu maar na low class (met een geniale sample die ook masta ace al succesvol gebruikte), barst het goed los. Fijn plaatje

avatar van -marco-
Heerlijke EP. ANTHM was ook voor mij een onbekende, maar hij flowt heerlijk en klinkt zelfs een beetje als blu zelf

Producties behagen me met de combi van anthm is het wat mij betreft een geslaagd project.

avatar van Silky & Smooth
ANTHM's EP 'Joy & Pain' vond ik ook al goed en nu Blu achter de knoppen zit is het nog beter. ANTHM is inderdaad een kopie van een (jonge) Blu; lekker gretig en relaxed. Blu zelfs vind ik hier ook prima produceren, alleen is die Take A Walk-sample misplaatst. Het is een heerlijke sample, die heel goed gebruikt werd bij Masta Ace, maar dit klinkt niet.

avatar van Harderwiek
Dit is gewoon erg lekker. Kan Blu zijn producties niet altijd even goed waarderen, maar hij levert hier puik werk af. En ANTHM klink erg soepeltjes en relaxed.

avatar van Gniuz
Silky & Smooth schreef:

Ik vind dat die Lazy Day sample juist erg goed tot zijn recht komt bij 'Low Class', het is ook mijn favoriete track van deze EP.

avatar van Silky & Smooth
Ik vind die sample gewoon heerlijk en Blu laat 'em overslaan ofzo. Er zit daardoor een bepaald tempo in wat mij niet aan staat, vooral om het zo'n zonnige, relaxte sample is.

avatar van Dakduivel
Misschien wel leuk om te vermelden dat je deze EP gratis (of voor wat geldjes) legaal kan downloaden. Ben benieuwd.

avatar van Elohim
Kwam toevallig langs Freefall. Klinkt lekker dit!