Seasick Steve - Hubcap Music (2013)

Blues / Rock
Label: Third Man

1. Down on the Farm (4:34)
  2. Self Sufficient Man (4:18)
  3. Keep on Keepin' On (3:53)
  4. Over You (3:20)
  5. The Way I Do (4:52)
  6. Purple Shadows (4:21)
  7. Freedom Road (5:37)
  8. Home (3:33)
  9. Hope (3:16)
  10. Heavy Weight (5:11)
  11. Coast Is Clear (3:40)
  12. _ (0:52)
avatar van jerome988
Ben benieuwd!!! Zijn voorganger is een waar succes gebleken.

avatar van EwoudK
Afgelopen zaterdag was Seasick Steve te gast bij That's Live op 3fm. Hij heeft een aantal nummertjes van z'n nieuwe album gespeeld. Klonk wel goed.

Cookies op BNN - thatslive.bnn.nl

avatar van Ducoz
Seasick Steve is verworden tot een 3e rangs ZZ top kloon, en als er een band is waar ik niet van hou....

avatar van Linius
Z'n vorige plaat vond ik best sterk. Al is het voor mij sowieso al meer een artiest die ik graag live aanschouw in plaats van dat ik een plaat van hem opzet.

avatar van jerome988
Wat mij betreft een hele lekkere plaat. Niet teveel bij nadenken, maar gewoon genieten van de positieve energie die Steve en zijn muziek uitstralen. Muzikaal gezien is het voor mij ook een geslaagde plaat.

avatar van erwinz
Op zich is er niet veel veranderd, maar Seasick Steve blijft uniek en blijft ook goed. Hubcap Music laat een paar voorzichtige nieuwe trucjes horen, maar klinkt toch vooral bekend. Heerlijk.

Lees mijn volledige recensie op:
De krenten uit de pop: Seasick Steve - Hubcap Music - dekrentenuitdepop.blogspot.nl

Erwin

avatar van spinout
Zijn stem lijkt op die van Tony Joe White. Ook muzikaal lijkt ie er soms op. Dat niveau weet ie niet te halen, maar de ruigere nummers klinken toch heel lekker.

avatar van Madjack71
Bij onderstaande vergelijkingen wil ik ook nog wel een ZZtop bijvoegen. Southern Hill Billy Rock met een snufje Moonshine. Wel aardig, maar een heel album kan het mij niet boeien.