Lloyd Cole - Music in a Foreign Language (2003)

Label: One Little Indian

1. Music in a Foreign Language (4:28)
  2. My Other Life (4:08)
  3. Late Night, Early Town (4:07)
  4. Cutting Out (3:24)
  5. No More Love Songs (3:15)
  6. Today I'm Not So Sure (3:13)
  7. My Alibi (3:16)
  8. People Ain't No Good (5:03)
  9. Brazil (2:58)
  10. Shelf Life (5:16)
avatar van TEQUILA SUNRISE
Het enige solo album van Lloyd Cole welke ik nog niet heb.
Klinkt erg goed op spotify maar de plaat is lastig verkrijgbaar.

avatar van Kronos
Ik heb deze cd voor 2 euro gekocht (FRS). Voor minder zal moeilijk zijn, maar op discogs toch wel te vinden. Of bedoel je op lp?

avatar van TEQUILA SUNRISE
Ik bedoel CD, ben niet zo van het op internet bestellen, maar dank voor de tip.

avatar van Alicia
Als je in vogelvlucht door het oeuvre van Lloyd Cole koerst, kom je al heel snel mooie liedjes tegen. In looppas zul je vanzelfsprekend nog meer fraaie liedjes ontdekken en al slenterend met de oortjes in, zullen de albums helemaal openbloeien. Daar ben ik van overtuigd!
Ach... ik was vandaag toch al vroeg met de lente bezig: de vogels in de tuin geteld en de bloembolletjes water gegeven. Mooi album!

beaster1256
Ondergewaardeerd album....

avatar van TEQUILA SUNRISE
Heb de plaat eindelijk te pakken gekregen.
Uiteindelijk via internet gelukt waar ik normaal gesproken niet zo’n voorstander van ben.
Loop liever in een platenzaak in de bakken te graaien in de hoop wat moois tegen te komen.
Enfin, heb een zwak voor Lloyd Cole en dit is weer met deze prachtplaat bevestigd.
Mooie akoestische ingetogen muziek, melancholiek en best wel donker.
Met gitaar en op een enkel nummer de basgitaar en zonder drums weet de beste man mij weer te raken.
Enkel de cover van Nick Cave had voor mij niet echt gehoeven.
No More Love Songs kende ik al van zijn album The Negatives uit 2000.
Titelnummer is erg mooi maar absolute parel is het breekbare Today I’m Not So Sure.