Cliff Richard - 21 Today (1961)

Label: Columbia

1. Happy Birthday to You (1:38)
  2. Forty Days (2:49)
  3. Catch Me (2:31)
  4. How Wonderfull to Know (2:42)
  5. Tough Enough (2:18)
  6. 50 Years for Every Kiss (2:34)
  7. The Night Is So Lonely (2:46)
  8. Poor Boy (3:00)
  9. Y'arriva (3:40)
  10. Outsider (2:46)
  11. Tea for Two (2:20)
  12. To Prove My Love for You (1:55)
  13. Without You (2:09)
  14. A Mighty Lonely Man (2:19)
  15. My Blue Heaven (2:31)
  16. Shame on You (2:08)
Pieter Paal
'Forty days' en 'Y'arriva' zijn hier mijn favoriete tracks. Waar zijn al die Cliff-fans gebleven?
Toen ik 21 werd solliciteerde ik mezelf de kloten om uit die uitkering te blijven, 'and not some puppet on a string' zou Andy Gibb gezegd hebben.

avatar van LucM
Een fan van Cliff Richard zou ik mij niet noemen, maar ik hoor hem graag zingen. Ik heb veel van hem maar dat komt veeleer omdat zijn oeuvre zó uitgebreid is.
Dit album heb ik samen met "32 Minutes 17 seconds" op één CD.
Gisterenavond nog eens beluisterd en ik vind dit nog steeds fris, charmant en aandoenlijk klinken en het geluid is wonderbaarlijk goed.
De songs zelf vind ik ook goed, zeker "Forty Days", "How Wonderfull to Know", "Y'arriva" en vooral "Poor Boy", zowel met rockers als ballads kon Cliff goed overweg.
Ook zijn versie van "Tea for Two" vind ik leuk.