Mack 10 - Bang Or Ball (2001)

Label: Cash Money

1. Intro (0:50)
  2. Hate in Yo Eyes (5:13)
  3. Let the Thugs in the Club (4:54)

met B.G. en Lil' Wayne

4. So Serious (5:08)

met Big Tymers

5. Connected for Life (4:24)

met Ice Cube, Butch Cassidy en WC

6. Dominoes (Skit) (0:58)
  7. That Bitch Is Bad (5:04)
  8. Do the Damn Thing (5:06)
  9. King Pin Dream (5:08)

met Big Tymers en Mikkey E

10. Work (4:22)
  11. No Dick at All (Skit) (1:03)
  12. No Dick at All (4:45)

met Skoop Delania

13. Mathematics (4:15)
  14. Let It Be Known (4:39)

met Scarface en Xzibit

15. Announcement (Skit) (0:53)
  16. We Can Never Be Friends (5:21)

met Big Tymers, Lace en Stone

17. Dog About It (4:56)

met B.G.

18. Murder (4:10)

met Big Tymers en Turk

Connected For Life is toch wel een mooi nummer.

avatar van thomzi50
Wat te denken van Hate in Yo Eyes, geweldig nummer.

Mezelf
Ja, door Dre geproduceerd, is ook wel te horen vind ik. Toch levert Mannie Fresh hier een prachtig kunstwerkje af, iets teveel skits, maar overall toch wel een zeer strak cdtje.

avatar van thomzi50
Mack 10's beste album. Heb langzamerhand een beetje genoeg van Hate In Yo Eyes, iets te vaak gelusiterd, maar verder nog genoeg leuks te beleven. Het was alleen wel een stuk beter geweest als de vier, vijf slechtste nummers van de tracklist waren verwijderd, nu is het weer een flink stuk te lang.

Eigenlijk gewoon een prima album. Echt Mack10 geluid.
Bang or Ball is een nauwelijks opgemerkte comeback van Mack10.
Inderdaad wel veel irritante skits. Maar dat was toen (nog net) vrij gebruikelijk

avatar van Nr.4
Beetje guilty pleasure van vroeger nog dit. Eigenlijk kan het echt niet, zo fout, maar toch wel vermakelijk. En Hate in yo eyes en vooral Connected for life vind ik keihard.