Johnny Cash - I Would Like to See You Again (1978)

Country
Label: Columbia

1. I Would Like to See You Again (2:55)
  2. Lately (2:01)
  3. I Wish I Was Crazy Again (2:44)
  4. Who's Gene Autry? (3:54)
  5. Hurt So Bad (2:38)
  6. I Don't Think I Could Take You Back Again (2:51)
  7. Abner Brown (3:40)
  8. After Taxes (3:04)
  9. There Ain't No Good Chain Gang (3:18)
  10. That's the Way It Is (3:03)
  11. I'm Alright Now (2:39)
avatar van spinout
Een mooi album van Cash met alleen het te lollige After Taxes als dissonant. Nochtans geschreven door Jerry Leiber en Billi Edd Wheeler.

avatar van AbleMable
Verrassend, leuk en ook goed album van Johnny Cash. Op de een of andere manier is dit album tot het nu aanschaffen van de box met al zijn Columbia albums een onbekende voor me geweest. En de kennismaking smaakt heerlijk.
En dan doet een van mijn andere country helden, Waylon Jennings, op twee nummers (Wish I Was Crazy Again en There Ain't No Good Chain Gang) ook nog mee. En horen we zijn herkenbare stem en typisch gitaargeluid en Waylon heeft ook zijn steelgitarist Ralph Mooney meegenomen.
En absoluut hoogtepunt van het album voor mij is het door Cash zelf geschreven song, Abner Brown. Album is de laatste dagen niet uit mijn speler te branden, vind het nogmaals een verrassend goed album. En dus een erg leuke ontdekking.

avatar van AOVV
Alweer een mooi, gemoedelijk plaatje van Johnny Cash, met uitschieters Who's Gene Autry? en Abner Brown. Ook de aanwezigheid van Waylon Jennings en zijn steelgitarist Ralph Mooney op enkele nummers is erg fijn meegenomen.

After Taxes past hier inderdaad niet echt, maar is al bij al gewoon een leuk, grappig nummer.

3,5 sterren