Niamh Parsons - In My Prime (2000)

Ierland
Folk
Label: Green Linnet

1. Bonny Woodhall (4:46)
  2. Green Grass It Grows Bonny (6:47)
  3. In My Prime (3:00)
  4. Horo Johnny (3:32)
  5. Annan Waters (5:27)
  6. Orphan's Wedding (5:26)
  7. An Páistín Fionn (5:07)
  8. Black Is the Color (5:22)
  9. Two Sisters (3:14)
  10. Lakes of Coolfin (4:01)
  11. Bold Doherty (4:26)
  12. So Here's to You (3:39)
avatar van Lura
Mooi album van, voor mij althans, de beste zangeres van Ierland.

avatar van ArieJan
Heel mooi album, kende deze zangeres nog niet. Prachtige stem! Ga snel de andere albums luisteren. Dank Lura voor de tip.

ArieJan schreef:

Haar andere albums zijn ook allemaal de moeite waard, ze zingt ook op dit geweldige album : Arcady - Many Happy Returns (1995) - MusicMeter.nl

Heb haar ook zo'n twintig jaar terug, in haar glorietijd, ook live gezien, zeer indrukwekkend.

avatar van Lura
Kind providence is trouwens haar laatste album, welke niet vermeld word op Wikipedia : Music that needs attention: Niamh Parsons & Graham Dunne - Kind Providence - musicthatneedsattention.blogspot.com