menu

Lacuna Coil - Lacuna Coil (1998)

mijn stem
3,38 (21)
21 stemmen

Italiƫ
Metal
Label: Century Media

  1. No Need to Explain (3:40)
  2. The Secret... (4:18)
  3. This Is My Dream (4:08)
  4. Soul into Hades (4:54)
  5. Falling (5:41)
  6. Un Fantasma Tra Noi (A Ghost Between Us) (5:24)
totale tijdsduur: 28:05
zoeken in:
5,0
Deze Nummers zijn zeker erg goed! maar de Remake van Falling is duidelijk beter!

avatar van Sir Spamalot
3,5
De enige Italiaanse band waarvan ik albums heb en ik heb ze tot nog toe allemaal gekocht, want dit is heerlijke muziek. Sommigen noemen het gothic en ik zeg dat het metal is, maar met verfijnde zanglijnen en ietsiepietsie keyboards. De wisselwerking tussen zanger Andrea Ferro en zangeres Cristina werkt wonderwel en levert heel mooie muziek op. Prima debuut (EP) met voor mij als hoogtepunt The Secret, maar met de rest is niets mis natuurlijk. Falling werd in 1999 heropgenomen als Falling Again op het "volwaardig" debuutalbum In A Reverie.

avatar van notsub
3,0
Er is weinig mis met deze uit de oude doos van Lacuna Coil. Ik heb ze pas wat later ontdekt maar deze mag niet ontbreken in de collectie. De rol van de zanger is nog wat bescheiden. No Need To Explain en Falling zijn de leukste nummers.

Gast
geplaatst: vandaag om 18:23 uur

geplaatst: vandaag om 18:23 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.