Dione - Armageddon (2013)

Dance
Label: Megarave

1. Armageddon (5:14)
  2. The World Is Ending (4:53)
  3. Tearing Up the Underground [Lunatic & Miss Hysteria Remix] (5:19)
  4. Highway to Hell (2013 Refix) (4:51)
avatar van Joeri_000
Waar me de vorige releases van dione een beetje tegenvielen komt dit weer wat meer in de buurt van het goede werk.. De algemene sfeer spreekt me er aan.. Nog steeds niet super hoogstaand maar de flow is lekker en het luistert lekker weg.

Volgens mij zit in Armageddon een sample verwerkt van Lord Of The Rings.. The Towers.. Dat fraaie orchestrale deuntje wanneer de elven Rohan komen helpen en hun intrede doen met Haldir.. Op zich wel fraai gedaan.. Voordeel van de twijfel .. 3,5 *

avatar van Hellblazer
Dione is wel een fan van de LOTR trilogie geloof ik. Het zal niet de eerste keer zijn dat hij iets daaruit sampled.
Kleine verassing is de Lunatic en Miss Hysteria remix hier, nogal onverwachts.

Verder vind ik Dione's werk vrijwel altijd wel aardig. Niets hoogstaand, maar vermakelijke nummers wel. SRB ben ik niet (meer) zo over te spreken en E-Noid is nog altijd het beste project van Erik in mijn optiek, al is dat in de jaren ook wel afgezwakt.

Wederom 3*