Agnetha Fältskog - Wrap Your Arms Around Me (1983)

Zweden
Label: Polar

1. The Heat Is On (3:54)
  2. Can't Shake Loose (4:22)
  3. Shame (3:38)
  4. Stay (3:19)
  5. Once Burned, Twice Shy (3:45)
  6. Mr. Persuasion (2:43)
  7. Wrap Your Arms Around Me (5:13)
  8. To Love (3:53)
  9. I Wish Tonight Could Last Forever (4:15)
  10. Man (3:34)
  11. Take Good Care of Your Children (3:45)
  12. Stand by My Side (4:19)
  13. Never Again * (3:55)
  14. It's So Nice to Be Rich [7" Version] * (3:44)
  15. P&B * (4:03)
  16. The Heat Is On [Super Dance Music Mix] * (8:01)
  17. Ya Nunca Más * (3:56)
Marcel²
Deze lp heb ik hier thuis staan, kan hem alleen niet draaien heb geen platenspeler. De nummers The Heat Is On en Wrap Your Arms Around Me ken ik wel, maar als ik maar twee nummers ken, ga ik niet op een album stemmen. Sommige doen dat wel, ik niet.

avatar van dynamo d
Wrap Your Arms Around Me en Shame zijn best aardige nummers. Bovendien heb (of liever gezegd: had) ik een zwak voor de 2 Abba-dames. Ook vocaal waren zijn gewoon erg sterk.

soom
Geweldige nummers, Agnetha is een favoriet van me, dus kon ik niet anders doen dan deze te kopen. Ze bewijst, na ABBA, dat ze zeker weten ook solo goed kon zingen. Alle nummers zijn mooi, maar ik vind de ballads op dit album er verreweg tussenuit springen.

avatar van Hans Brouwer
dynamo d schreef:
Bovendien heb (of liever gezegd: had) ik een zwak voor de 2 Abba-dames.
Ik heb nog steeds een zwak voor de 2 Abba-dames.

avatar van FunkStar
De nummers The Heat Is On en Wrap Your Arms Around Me waren grote top 10 hits na het uiteenvallen van ABBA.
Toch is het een erg goed album wat zeker in de smaak valt bij ABBA fans. Ook het mooie duet met Thomas Ledin, Never Again is van hoog niveau!

avatar van monique
the heat is on en wrap your arms around me zijn goede nummers,maar ook de andere nummers zijn zeker zo goed

avatar van Saldek
Hm.....Ik vind ABBA helemaal te gek en om één of andere reden had ik ook (als menig andere 'male' kennelijk) een zwak voor de beide dames, zowel vocaal als vrouw. De twee singles die ik van deze ken vind ik beide heel erg goed. Nu de recensies hier lezende........dènk da'k maar eens ga proberen.

Mojo Pin
Geile hoes ook.

avatar van FunkStar
Deze week het nummer Can't Shake Loose herontdekt, wat een waanzinning lekker nummer is dat!

avatar van PEN15
Wauw, nr 7 staat nog steeds als een huis. Alleen jammer dat het zo traag op gang komt. Mooie teksten hoor, "every precious moment is safe in my heart" nr 5 mag er ook wel wezen en ik vind de plaat over het algeheel toch best wel sterk.

*De hele stemhistorie van die 0,5stemster is zeer opmerkelijk, zeker een bekijkje waard!

avatar van Madjack71
Dit album geproduceerd door Mike Chapman (bekend van hits die hij geschreven heeft voor o.a.: Sweet, Mud, Suzi Quatro, Smokie), vind ik zelf wat anoniem overkomen. Het is een allegaartje van verschillende nummers, die door Agnetha zijn ingezongen, maar niet eigen gemaakt. De hits The Heat is On en Wrap Your Arms Around Me, zijn daar de positieve uitzonderingen op. Daarnaast is Stand by my Side ook goed gelukt. Het klinkt allemaal niet onaardig, maar blijft niet echt hangen. Edoch, op zich een redelijke doorstart na ABBA...maar er los van komen is nooit gelukt.