Nero Di Marte - Nero Di Marte (2013)

1 stem

avatar van strebge
Hier te streamen:

Metalsucks

avatar van Don Cappuccino
Italiaanse band die als je het zou willen omschrijven een combinatie van Hacride, Gojira en Ulcerate kan noemen. Na een luisterbeurt weet ik nog niet echt wat ik ervan moet vinden, er gebeurt echt gruwelijk veel.

avatar van strebge
En dat in een sludge sausje.. De bands die je noemt zijn (in minder mate Gojira) niet echt mijn smaak..
Dat i.t.t. deze band wat inderdaad erg hectisch is maar wel gecontroleerd en volgens een bepaald thema..

Vind het meer weg hebben van The Ocean, Intronaut etc..

De drummer mag trouwens gekroond worden...

avatar van [WZ]
Nou, vond Ulcerate anders precies in dit rijtje passen; het is eigenlijk gewoon Ulcerate light, met wat meet Hacride vocals erbij! Maar wel goed gedaan iig, vooral die drums idd.

avatar van arcade monkeys
Ben er zonder veel verwachtingen naar beginnen luisteren maar het blijkt echt een goeie plaat. Niet erg origineel allemaal maar toch de juiste lengte om te blijven boeien. Puike plaat.