Dawn Richard - Goldenheart (2013)

R&B / Soul
Label: Our Dawn

1. Intro (In the Hearts Tonight) (3:12)
  2. Return of a Queen (4:27)
  3. Goliath (2:29)
  4. Riot (3:31)
  5. Gleaux (4:43)
  6. Pretty Wicked Things (4:32)
  7. Northern Lights (3:43)
  8. Frequency (3:14)
  14. Break of Dawn (6:00)
  15. [300] (4:14)
  16. Goldenheart (5:15)
avatar van Memphis
Dawn Richard is een artiest waar we nog veel meer van gaan horen. Ik voel me dan ook vereerd dat ik als eerste iets mag schrijven over deze artiest die via een talenshow van P. Diddy ontdekt is. Gelukkig heeft zij de kans gekregen zich te ontwikkelen en komt nu op de proppen met haar debuutalbum dat een nieuw geluid laat horen in de R&B. Ik zou het willen omschrijven als sci-fi-jaren 80 house-R&B. Goldenheart is de eerste van een trilogie.

Er staat geen zwak nummer op deze cd. Een echte hit ontbreekt op dit album en misschien dat het daarom nog niet is opgepakt maar deze jongedame heeft starpotential.

Een absolute aanrader!!!!