Tsatthoggua - Hosanna Bizarre (1996)

Duitsland
Label: Osmose

1. Heirs of Fire (2:44)
  2. 2000 V Kum (2:27)
  3. Niemals Geboren (4:13)
  4. Intrude into Immortality (4:14)
  5. Hosanna Bizarre (4:18)
  6. The Lie (3:22)
  7. Seventh Solitude (3:51)
  8. Worm of Sin (3:47)
  9. Dionysos' Ecstasy (4:32)
lambf
Oeieieieieie, wat een monsterlijk album. Je zou verwachten dat het uit Japan komt; geniale hoes, onuitspreekbare naam en over de top muziek; maar nee, gewoon uit Duitsland.

Het album begint met een bezwerende "Bosjesman" sample, met dergelijke percussie. maar niet snel daarna wordt de essentie van de muziek blootgelegd, Black Metal a lá Marduk, maar dan op steroïden. Jup, dat is enorm snel; het mag dan ook niet verwonderlijk heten dat ze af en toe naar de Grindcore neigen, alhoewel dat meer ligt aan hoe de gitaren klinken dan aan de snelheid. Let ook even op de waanzinnige keyboard partijen, alhoewel ze het onderspit moeten delven aan de drummer, is het tempo behoorlijk. De productie klinkt, zeker voor een plaat als deze, behoorlijk goed.