Face of Anger - Faceless (1999)

geen stemmen

4. BullDog (4:38)
  5. Roachlist (3:57)
  6. Dead Man (3:42)
  7. Pig-Faced Liar (4:44)
  8. Strength to Overcome (4:52)
  9. Lead Poisoning (4:58)
  10. Concrete Hammerhead (4:08)
  11. Downast (3:23)
  12. Blind Faith (4:06)
DutchViking
Wat ik bij deze band mis, is een eigen sound. Face Of Anger beschikt over goede muzikanten, vooral de gitarist is het vermelden waard. Songs als het titelnummer en Feeder zijn nog wel aardig, maar daarna gaat het niveau bergafwaarts.

De zanger van deze band uit Californië lijkt (qua stemgeluid) als twee druppels water op Phil Rind van Sacred Reich. Ook in muzikaal opzicht zou je Face Of Anger met Sacred Reich kunnen vergelijken, maar ik denk dat je daar laatstgenoemde band tekort mee doet.

De songs op dit album zijn over het algemeen thrashy en snel, maar ook eentonig, iets wat ik bij welk willekeurig Sacred Reich-album nooit zo heb ervaren. Meer dan 2 punten kan ik niet geven voor Faceless.