menu

Dan Fogelberg - Windows and Walls (1984)

mijn stem
3,47 (15)
15 stemmen

Verenigde Staten
Rock / Folk
Label: Full Moon

  1. The Language of Love (3:45)
  2. Windows and Walls (4:59)
  3. The Loving Cup (5:00)
  4. Tucson, Arizona (Gazette) (8:38)
  5. Let Her Go (4:59)
  6. Sweet Magnolia (And the Travelling Salesman) (4:42)
  7. Believe in Me (4:37)
  8. Gone Too Far (4:33)
totale tijdsduur: 41:13
zoeken in:
avatar van Madjack71
Een van de mindere albums van Fogelberg. Daar waar hij grotendeels in de jaren zeventig met meeslepende, melodieuze, geinspireerde nummers kwam, is hier de jus er toch wel wat van af. De productie is gladgestreken en de emotie is er m.i. er uitgefilterd. De sfeer is eruit gehaald en dat straalt er ook wel een beetje de hoes af.

avatar van no xqqq
3,0
Tucson, Arizona

4,0
Ik vind dit toch een heel aardig album. Het is inderdaad een ander album dan zijn bij vlagen geweldige 70s albums, maar zijn sound is nog steeds herkenbaar en er valt zeker nog het nodige te genieten hier. Er is wat meer een afwisseling tussen snellere en langzamere nummers maar die variatie bevalt eigenlijk best goed. Een paar prima nummers waaronder de titeltrack. 4 sterren om het gemiddelde wat op te krikken.

5,0
Dit is naar mijn mening toch wel een sterk ondergewaardeerd album. Kant A bevat misschien wel 4 van de mooiste nummers die Fogelberg in zijn carrière heeft gecomponeerd. De B zijde is wat minder maar zeker nog de moeite waard. Uitschieters zijn behalve het titelnummer, The Language of Love, The Loving Cup, Tuscon Arizona.

Gast
geplaatst: vandaag om 07:18 uur

geplaatst: vandaag om 07:18 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.