Metalhead99 schreef: Ik heb nog niks van een preview voorbij horen komen, maar het schijnt hier dus om een ambient plaat te gaan. Hij heeft aangegeven vanaf heden op deze manier verder te gaan en stopt dus met het maken van metal.
Dan geef ik nu aan geen Burzum platen meer te kopen. (ik vind z'n ambient ietwat te simpel)
Maar ik kan het waarschijnlijk niet laten om het toch weer een kans te geven.
Best lekker spul, rustgevend zelfs, hou wel van goeie portie (dark) ambient! ben dan ook geen metalhead daarvoor vind ik bands à la Sunn 0))), Neurosis, Boris, Ensemble Pearl, Lustmord, Germ, Aghiatrias veel te zalig!
Jammer dat het klinkt alsof het met het eerste de beste muzieksoftwareprogramma in een middag in elkaar is geflanst. Ik kan me voorstellen dat hij - toen hij in de bajes zat - weinig instrumenten tot zijn beschikking had, maar er is kennelijk weinig veranderd in die twintig jaar. Je zou i.i.g.niet zeggen dat we hier met een professionele muzikant te maken hebben, als je zou moeten afgaan op dit album.
Dit album blijkt niet het enige wapenfeit van Vikernes dit jaar: vandaag werd bekend dat hij in Frankrijk is gearresteerd vanwege het voorbereiden van een grote terroristische aanslag.
Uit voorzorg opgepakt vanwege zijn extremistische uitlatingen en bewondering voor massamoordenaar Breivik. Ze zouden de idioot eens moeten onderwerpen aan een psychiatrische behandeling.