Girlschool - Screaming Blue Murder (1982)

Label: Bronze

1. Screaming Blue Murder (3:34)
  2. Live with Me (3:21)
  3. Take It from Me (2:51)
  4. Wildlife (2:48)
  5. It Turns Your Head Around (3:08)
  6. Don't Call It Love (3:43)
  7. Hellrazor (2:38)
  8. When Your Blood Runs Cold (3:23)
  9. You Got Me (3:16)
  10. Flesh & Blood (2:28)
  11. Don't Stop (2:44)
avatar van Rinus
Een net iets minder derde album (het laatste wat ik van de band kocht). Toch nog behoorlijke sterke nummers van deze dames. Hierna zakte het niveau behoorlijk af. Op vinyl.

avatar van qwolama63
Deze meiden kampten met hetzelfde probleem zoals veel bands : een ijzersterk debuutalbum met songs die ze vermoedelijk al jaren repeteerden maar daarna is de inspiratie wat weg en dat merk je hier ook. Nog wel enkele leuke nummers maar geen enkele song die blijft hangen.
Middelmatig

Niet helemaal mee eens dit is een geweldige stamper en bij mij blijven de nummers wel hangen nml geweldig gitaarspel en die bas is super op deze plaat