Goldfinger - Goldfinger (1996)

Punk / Ska
Label: Mojo

1. Mind's Eye (2:10)
  2. Stay (2:21)
  3. Here in Your Bedroom (3:10)
  4. Only a Day (2:15)
  5. King for a Day (3:43)
  6. Anxiety (2:21)
  7. Answers (2:40)
  8. Anything (2:45)
  9. Mabel (2:19)
  10. The City with Two Faces (1:46)
  11. My Girlfriend's Shower Sucks (1:07)
  12. Miles Away (1:54)
  13. Nothing to Prove (2:31)
  14. Pictures (2:20)
  15. Untitled (2:32)
  16. Fuck You and Your Cat (1:14)
avatar van deef.
Toen was punkrock nog heel gewoon… en dit was net weer eens iets anders. Wat technischer en met ska.

Destijds was dit voor mij een erg fijne ontdekking, voornamelijk door het nummer “here in your bedroom”, een knaller van jewelste. Hij kwam net weer eens langs in mijn playlist, ik werd er even heel blij van en dacht: hoe bekend is deze band eigelijk!? En hebben deze mannen nog meer gemaakt?

Dus ff checken op MM!
(Bekende reflex? Anyone?)
Klaarblijkelijk bestaan ze nog steeds. En hebben ze toch al wat albums op hun naam staan.

Leuk, maar ik heb ook weer geen verdere graaf-neigingen. Kwestie van mooie herinneringen onaangetast laten, wellicht?