Hadewych Minis - Hadewych Minis (2013)

Label: Dox

10. Can U Fix Me (3:00)
  11. Hey Girl (3:32)
  12. The Cross (3:47)
avatar van Epitaph
Net een nummer gehoord bij Paul de Leeuw (Invite You), klonk niet verkeerd.

avatar van Madjack71
Meegenomen uit de bieb, ken de naam niet, dus kijken of het iets is. Een nederlandse blijkt dus. Redelijke pakkende liedjes, leuk voor in de auto met wat tromgeroffel, niet echt iets om voor te gaan zitten. Het luisterd verders wel vlot weg en de speelduur is prima, te lang zou het mij wat gaan tegenstaan.

avatar van Bartjeking
Je kent 'r vast, is die bloedirritante stem van de Kruidvat reclame. Ik ga er dan ook maar niet aan beginnen, niet goed voor de bloeddruk. Maar heb van horen zeggen dat het een prima zangeres is, dus enjoy!

Tevens een beroemd actrice, o.a. uit Borgman. Maar zingen doet ze ook al haar hele leven, voordat de schoenmaker en de leest er worden bijgehaald.