Black Pyramid - Adversarial (2013)

Metal / Rock
Label: Hydro-Phonic

1. Swing the Scimitar (11:58)
  2. Bleed Out (5:39)
  3. Issus (3:56)
  4. Aphelion (8:32)
  5. Onyx & Obsidian (8:23)
avatar van [WZ]
Wat is er met de zang gebeurt?!
Juist hun definierende, kelige en aparte stem is nogal veranderd lijkt wel.. vooral track 1, waar ie nu 'gewoon' schreeuwt?!

Verders best oké qua riffjes enzo, tweede helft van de plaat is meer 'typisch' Black Pyramid, en dat werkt toch wel iets beter..

avatar van laboomzaa
Ik vond juist dat schreeuwerige wel verfrissend!! Verder prima plaatje!!

avatar van RuudC
Andy Bereski is twee jaar geleden opgestapt. Er is dus een nieuwe zanger en dat is wat mij betreft ook geen vooruitgang.

Vanavond in 013, kleinste zaal. Kijken wat ze ervan bakken met die nieuwe dan

avatar van RuudC
Ik kan het verkeerd hebben, maar volgens mij hebben ze deze plaat helemaal gespeeld.

Goed optreden trouwens! Beter dan met Roadburn, twee jaar geleden, al mis ik de vorige zanger.

avatar van [WZ]
Vond het ook best vermakelijk, ondanks de hitte! Beetje saaiere nummers aan het begin v/d setlist, maar steeds beter naderhand. Volgens mij speelden ze ze idd allemaal, van deze plaat, maar vond de oudere nummers (met name van het debuut) toch beter uit de verf komen - live én op plaat dus.