John Zorn & Yamataka Eye - Nani Nani (1995)

Avant-Garde
Label: Tzadik

1. Eep Man (1:08)
  2. Test Tube (3:11)
  3. Thank You for Not Thinking (2:36)
  4. Pulp Wars (2:57)
  5. Sticky Beethoven's Pipeline (1:15)
  6. Laughing Eskimo (1:29)
  7. Damascus (1:12)
  8. Yoga Dollar (5:17)
  9. Propolution (1:37)
  10. My Rainbow Life (1:45)
  11. Bad Hawkwind (18:13)
  12. We Live (0:57)
Aap
Als je denkt dat je alles nu wel gehoord hebt is het tijd om dit album eens te proberen. Uitermate origineel. 'Bad Hawkwind' slaat echt alles, ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die de volle 18 minuten au naturel kan uitzitten.
De eerste track kende ik overigens van een mash-up van People Like Us voor Do or DIY van WFMU, samen met een track van Gerard Cox (of all people).

kiriyama
Wat een ongelofelijke zeikherrie zeg! Ik hou best van experimentele muziek en ook Zorn zelf heeft naar mijn mening mooie plaatjes afgeleverd, maar dit...Dit is echt pure pokkenmuziek waar ze volop experimenteren, (beetje zoals een aap met instrumenten) maar vergeten om ook daadwerkelijk 'muziek' te maken.

Bad Hawkwind trouwens niet uitgezeten, het leven is daar te kort voor!

0.5*