Lunatics Without Skateboards Inc - Welcome to the Asylum (1988)

Label: Aaarrg

13. Dead or Alive *
  14. Mental Weakness *
  15. Condemned Property *
avatar van Edwynn
Leuke obstinaat gespeelde crossover/thrash uit de goede ouwe tijd. Dingen als Die A Violent Death en Crystal Lake zijn heerlijke nummers om op maniakale wijze mee over de snelweg te jagen.

Ik hoorde het voor het eerst op Vara's Vuurwerk en kocht de cd pas decennia later in een pakketje van Hollandse rereleases met albums/Ep's van Mysto Dysto, Jewel, Hammerhawk en Defender. Heel erg 80's allemaal. Maar wel zeer de moeite waard.

avatar van jurado
Edwynn schreef:

Ik hoorde het voor het eerst op Vara's Vuurwerk.

Ik ook, Henk Westbroek draaide 1428 Elmstreet als ik mij niet vergis, gave track. Geweldige tijd.

avatar van Edwynn
Ja die geloof ik. En ook het lijflied LWS Inc.

avatar van namsaap
Leuk om via deze site herinnerd te worden aan het bestaan van dit album. Heb de plaat net via Youtube weer even de revue laten passeren. Heb het album in het cassette-tijdperk veel gedraaid, maar de laatste keer zal zeker 25 jaar geleden zijn.

Ik ben na al die jaren verrast dat de muziek de tand des tijds redelijk heeft doorstaan en nog steeds acceptabel klinkt.