Ivete Sangalo - MTV ao Vivo (2004)

Brazilië
Label: Universal

1. Eva / Alo Paixao / Beleza Rara (6:13)
  2. Vem Meu Amor / Nossa Gente (6:55)
  3. Flor do Reggae (4:25)
  4. Carro Velho (2:59)
  5. To na Rua (4:44)
  6. Empurra Empurra (3:07)
  7. Céu da Boca (3:34)

met Gilberto Gil

8. Chica, Chica Boom Chic (3:04)
  9. So Pra Me Ver (3:49)
  10. Sorte Grande (4:59)
  11. Festa (3:30)
  12. Astral (4:49)

met Davi Moraes

13. Faz Tempo (4:42)
  14. A Lua Que Eu Te Dei (3:33)
  15. Se Eu Nao Te Amasse Tanto Assim (4:20)

met Sandy

16. De Ladinho (4:34)
  17. Perere (3:22)
  18. Canibal (3:45)
rodneyVL
Geweldige zangeres, ik heb een dvd gezien en ik kan jullie aanraden een concert van Ivete in Brazilie is een grenzeloos feest. Werkelijk iedereen gaat finaal uit zn plaat. En ik geef toe het stilzitten ging mij ook niet makkelijk af! Wat een ritmische band en wat een geweldige zangeres. Ze lijkt alleen een beetje op Travo Kelly, dat is wat minder.

avatar van indana
Ik kan mij bijna helemaal vinden in onderstaande woorden, alleen dat laatste niet, heeft ook niks met de muziek te maken.
Ivete live in haar geboortestreek en dat hebben ze daar geweten! Een groot feest en de DVD registratie is absoluut de moeite waard om te bezien. Enige minpuntje is misschien het massaal meezingende publiek, aan de andere kant laat het ook weer zien hoe populair deze vrouw is in Brazilie.
De muziek is prettig, feestmuziek, je moet er wel voor in de stemming zijn, al heeft het mij al menig maal uit een sombere bui gehaald en een glimlach op het gelaat gebracht.
U bent echter wel gewaarschuwd, er is bijna nergens een moment om op adem te komen, behalve misschien tijdens Faz Tempo, A lua q eu t dei en Se eu não te amasse tanto assim maar daarna gaat het weer even genadeloos verder.
Van harte aanbevolen.