Torture Killer - For Maggots to Devour (2003)

Finland
Label: Karmageddon

1. Flesh Breaks to Open Wounds (3:41)
  2. Sadistic Violation (3:37)
  3. Motivated to Kill (4:04)
  4. Necrophag (4:00)
  5. Fuck Them When They Bleed (3:02)
  6. No Time to Bleed (3:38)
  7. Torture to Death (4:13)
  8. Gore Terror (3:44)
  9. Strangulation (4:28)
DutchViking
Leuk hoesje Ik ken de band verder niet overigens

avatar van Hemdale
Ik wel. Ondanks dat Torture Killer begonnen is als een cover band van Six Feet Under en Obituary, hebben ze nu toch meer een eigen sound. De invloeden zijn overigens nog wel te horen. Het is gewoon wel een aardige death metal plaat met wat lekkere riffs en bruutheid.

Ik heb laatst Swarm, het nieuwe album van deze band, gehoord maar dat sprak me minder aan dan For Maggots to Devour. Topplaatje is dit, zeker een aanrader!

Vooral het openingsnummer is geniaal

avatar van Hemdale
Swarm is tig keer minder dan deze inderdaad en helemaal een ondergang met Barnes erbij als vocalist. Van dit album vind ik persoonlijk Gore Terror het fijnste nummer.

Swarm is inderdaad minder. Ik heb 'm uit verveling halverwege uitgezet. Deze plaat is stukken afwisselender en bevat inderdaad betere vocalen.

Ik ken Swarm niet, maar deze plaat is echt te gek. Niet uit mijn platenspeler te branden