Sandrine - That's Me (2005)

Belgiƫ

3. Hi on You (3:21)
  4. Goosebumps (3:23)
  5. Try (2:54)
  6. From Scratch (3:13)
  7. Until I Fell for You (3:54)
  8. Sugar High (4:08)
  9. Haha (4:10)
  10. Sending Me Roses (3:09)
  11. Yes You Are (4:44)
  12. Me and Mr. Jones (4:46)
Redelijk album, vooral de up-tempo nummers zijn leuk, ik had eerst een 3,5 gegeven maar ik ga een 0,5 puntje lager stemmen.

avatar van swoon
ik vind de eerste twee hits wel iets hebben, vooral ass in check vind ik best wel een leuk nummer. En het blijft natuurlijk een geweldige zangeres, zie idool 2004. Ik denk dat zij samen met Geike Arnaert toch de beste zangeres is van belgie.

swoon schreef:
Ik denk dat zij samen met Geike Arnaert toch de beste zangeres is van belgie.

Echt wel niet, Sandrine heeft een vervelende stem en de muziek stelt niks voor. Natalia is bevoorbeeld veel beter als je stem en muziek vergelijkt. Nee, die Sandrine mag van mij gerust stoppen met muziek (is mss niet van toepassing hier) maken.

HOUSECAT schreef:

Das natuurlijk heel persoonlijk. Persoonlijk hoor ik Sandrine haar stem ook niet graag, maar ik kan me gerust voorstellen dat andere mensen dat wel doen. Voor mij hoeft ze helemaal niet te stoppen met muziek maken, ik luister wel naar andere dingen. Overigens vind ik Geike Arnaert, Sarah Bettens en Lize Accoe de beste zangeressen van België.

avatar van swoon
Lize Accoe steekt mij dan weeral tegen. Het is ook zo'n zelfingenomen trut, maarja, dat is ook louter persoonlijk. En Sarah Bettens begint afgezaagd te worden.

dit vind ik dus hellemaal niks
ze had beter haar liedjes zelf geschreven want de helft van cd klinkt gewoon niet goed :/
vond haar beter bij idool eigenlijk

dollie
ik vond dit album een beetje tegenvallen, een beetje aan de saaie kant, maar doordat er toch leuke nummertjes tussenzitten toch 3,5

Goosebumps en I Will Be Free zijn leuke nummers, maar niet meer.
Ze werd zo getypeerd als grote zangeres van Idool 2004, maar andere deelnemers, die niet eens bij de laatste 20 waren, zijn verder geraakt.
Zo zie je nog maar eens wat voor zever Idool is.

Ook bevalt haar stem me niet, die erg veranderd lijkt sinds Idool. Toen vond ik haar nog meevallen, maar nu, 2 jaar later, kan ik haar niet meer horen.
En haar ego lijkt ook nog fors gestegen te zijn.

2,5* voor de 2 liedjes en de moeite.

Sandrine heeft een vervelende stem en de muziek stelt weinig voor!! Ze probeert maar het komt er niet uit!!! Forget about it. 2/5 voor de moeite!

hmm.. sommige nummers vallen wel mee..meer ook niet.. je hoort er trouwes niveel meer van ook ni... voor dit album een 3

avatar van Esther_ke
Een paar goede nummers zoals Ass In Check, Goosebumps en I Will Be Free.

Ik ben zo niet direct een fan van Sandrine. Maar ze zingt wel goed en das het voornaamste. Ass In Check en Goosebumps vind ik de beste nummers.