Beck - Guerolito (2005)

Label: Interscope

1. Ghost Range [E-Pro) (Homelife Mix] (4:24)
  2. Que Onda Guero [Islands Mix] (2:29)
  3. Girl [Octet Recluse Street Mix] (3:53)
  4. Heaven Hammer [Missing) (Air Mix] (4:54)
  5. Shake Shake Tambourine [Black Tambourine) (Adrock Smallstars Mix] (3:37)
  6. Terremoto Tempo [Earthquake Weather) (Mario C Mix] (3:47)
  7. Ghettochip Malfunction [Hell Yes) (8Bit Mix] (2:39)
  8. Broken Drum [Boards of Canada Mix] (5:36)
  9. Scarecrow [El-P Mix] (4:37)
  10. Wish Coin [Go It Alone) (Diplo Mix] (3:46)
  11. Farewell Ride [Subtle Mix] (4:51)
  12. Rental Car [John King Mix] (2:59)
  13. Emergency Exit [Th' Corn Gangg Mix] (3:18)
  14. Clap Hands (3:29)
  15. Fax Machine Anthem [Hell Yes) (Dizzee Rascal Mix] (3:08)
  16. Que Onda Guero [Nortec Collective Mix] (4:44)
Allmusic
Nieuw remix-album van Beck, komt ergens rond 12 december uit.

Geweldige cover

Allmusic
... is een "remix" van de cover van Guero.

Dat snap ik Dat is juist zo mooi (Ik vond de Guero-cover overigens ook al erg leuk)

1,0
yo

Girl is vet, maar eigenlijk ken Beck niet zo goed

maar is dit een album met dance remixes enzo? zoals dat van Sarah McLachlan - Bloom:Remix Album. k ben trouwens beniewd wat Air gaat doen

1,0
net geluisterd, wat een kl*te muziek, beck is best mooi maar deze remixes van hem zijn bagger.
van veel soorten muziek waar ik niet van hou kan ik wel inzien dat andere mensen het mooi kunnen vinden... maar dit....

avatar van pejo
Fraaie remix-plaat. Beck kan in mijn ogen niets fout doen.
Wat te denken van Heaven Hammer, topnummer.

avatar van predator
Elia schreef:

Hier word ik ook niet vrolijk van. Wie heeft ooit verzonnen dat je van een album een remixversie maakt?? Guero is gewoon mooi zoals ie is.

2* voor de moeite

EVANSHEWSON
Flauwe fletse remixplaat, ik vind er geen bal aan eigenlijk...

avatar van HaanHoen
Ken alleen Ghost Range (E-pro), is best een geslaagde remix.
Is dit een beetje representatief voor de rest van het album?

avatar van Wickerman
Sommige nummers zijn beter dan op het origineel, sommige slechter. Toch blijft het album als geheel mijlen achter het toch al niet al te beste Guero. Nee, dit is mijn minst favoriete plaat van Beck.

avatar van CWTAB
De Heaven Hammer remix van Missing & Terremoto Tempo (Earthquake Weather remix) zijn voor mij wel beter dan de originele versies, maar voor de rest inderdaad een overbodige plaat