Ginuwine - Back II da Basics (2005)

R&B
Label: Sony

1. Intro (2:51)

met Knight

2. Oh Girl (3:54)
  3. Secrets (3:29)
  4. When We Make Love (3:55)
  5. Want U to Be (4:20)
  6. The Club (3:54)

met Jadakiss

7. Interlude (2:24)

met Knight

8. She's Like (4:07)
  9. Betta Half (4:07)
  10. Glaze in My Eyes (3:14)
  11. I'm in Love (4:04)
  12. Far Away (4:13)
  13. Take a Chance (4:15)
  14. Back 2 da Basics (3:42)
  15. Thank You's (2:43)
avatar van Reijersen
Ginuwine is weer terug met een nieuw album. Heb m nu 3x geluisterd en vind t vooral TE slijmerig. Een beetje heb je altijd bij R&B, en vind ik al fervent R&B luisteraar ook best. Maar op dit album is het allemaal TE. Staan zeker ook weer een paar dansbare nummers op zoals we van de man gewend zijn, maar heel overtuigend vind ik dit album niet. 3 sterren.

JyG
Deze kerel heeft echt een duik omlaag genomen met dit album. Het komt niet in de buurt van zn oude werk, met maar een paar nummers op dit album die WEL aan te horen zijn krijgt deze van mij een hele kleine 2.

Poisonpen123
nice try

avatar van Reijersen
Erge tegenvaller. Na de tegenvallende voorganger had ik gehoopt op een opwaarste lift, maar dat bleek dus niet zo. TE slijmerig, TE standaard, TE nikszeggend.

Nik Ankersmit
dik album gewoon