Johnny Cash - Country Christmas (1991)

Country
Label: Laserlight

1. Blue Christmas (3:07)
  2. Silent Night (3:28)
  3. White Christmas (3:49)
  4. Figgy Pudding (2:56)
  5. Here Was a Man (2:43)
  6. Joy to the World (2:43)
  7. O Little Town of Bethllehem (3:42)
  8. What Child Is This? (4:16)
  9. The First Noel (4:12)
  10. Away in a Manger (3:26)
  11. O Christmas Tree (3:32)
  12. O Come All Ye Faithful (3:18)
  13. It Came upon a Midnight Clear (3:59)
  14. Hark! The Herald Angels Sing (3:51)
  15. I'll Be Home for Christmas (4:17)
EVANSHEWSON
Met veel nieuwe goedbedoelde zooi en de kerst niet meer zo ver af, kan deze misschien eens bij de kerstboom gedraaid worden, bij ons in elk geval.
Kerstplaten zullen nooit mijn allerfavorietste soort platen worden, maar deze kan er best mee door, maar ja, die stem hé !

***

avatar van ricardo
EVANSHEWSON schreef:

***
houd je nu ook al van cowboy muziek bij de kerstboom je hebt geloof ik wel een brede muzieksmaak,van pink floyd tot johnny cash undercover als kerstman dus

ricardo schreef:

Iets op tegen een brede muzieksmaak ??

avatar van ricardo
nee hoor geintje man,ik zie dat je top 10 ook is aangepast staan wel een paar lekkere albums in als de led zeppelin box set of de singles collection van the stones

EVANSHEWSON
Cash met kerst, dàt kan niet stuk! aanrader, ik verhoog naar 3.5 hoor!

***1/2

avatar van Fza
Fza
Ik heb dit album, alleen heet het bij mij "Christmas Album".

avatar van AOVV
Ach, de nummers die Cash zelf brengt zijn best aardig. Er staan echter ook vier nummers op waar Cash niet te horen is; daar betreft het June Carter en The Carter Family, en die versies staan me toch behoorlijk tegen.

Dit was ook een release op een relatief onbekend label, en is bij mijn weten in nog geen enkele boxset van Johnny Cash opgenomen. Een gemis is dat zeer zeker niet; wel is dit gewoon tof om 'ns te beluisteren (al hadden die nummers van June en The Carter Family dus niet zozeer gehoeven).

2,5 sterren