Sabazius - The Descent of Man (2013)

geen stemmen

Label: Earache

1. The Descent of Man (11:16:54)
avatar van Don Cappuccino
Weer zo'n band die extremer wil zijn. De eerste 4 uur bestaat uit feedback, pas rond het zesde uur komen er echte riffs. En die zijn behoorlijk bagger. Ik heb hem niet volledig gehoord omdat ik het na een half uur gewoon niet meer volhou. Maar anders had ik het met liefde 0,5* gegeven.

avatar van JSPR_G
11u Belachelijk.

avatar van AOVV
Inderdaad wel een beetje van het goede teveel, lijkt me. En ze hebben blijkbaar al een aanzienlijke discografie bij elkaar gespeeld.

avatar van Masimo
Er zijn gelukkig nog veel langdurigere, en wellicht kwalitatief sterkere schedels te vinden Go Lips!

avatar van JSPR_G
Hah, dit is blijkbaar een live-album. Dat moet een feestje geweest zijn. Hier kan je het volledig beluisteren. Ik vraag me dan af of hier ooit een LP-release van komt en of er iemand zo zot is om dat te kopen.

avatar van Don Cappuccino
Dit stuk is echt bedoeld als een uithoudingstest. De band zegt zelf dat de meeste mensen de inzet van de drums niet eens halen. Ik dus, zitten er drums in dit nummer?