menu

Scorpions - Gold Ballads (1984)

mijn stem
3,57 (30)
30 stemmen

West-Duitsland
Rock
Label: EMI

  1. Still Loving You (6:27)
  2. Holiday (6:31)
  3. When the Smoke Is Going Down (3:50)
  4. Always Somewhere (4:54)
  5. Lady Starlight (6:18)
totale tijdsduur: 28:00
zoeken in:
Marcel²
Eigenlijk is dit een EP, met 5 prachtige ballads, van The Scorpions. Still Loving You blijft een mooi nummer.

avatar van Casartelli
Casartelli (moderator)
De EP is later wat overbodig gemaakt door de verzamelaar "Still loving you: more gold ballads". Hmm ik zie dat die er hier nog niet tussen staat... maar die bevatte dus deze vijf nummers en nog zes andere.

avatar van B.Robertson
4,0
Op Gold ballads staan enkel originele versies. Opvolgende verzamelaars bevatten soms remixen van nummers. Zoals Is there anybody there op Rockers 'n'ballads. Still loving you: more gold ballads ga ik later eens luisteren. Gold ballads is een verdienstelijke EP. Prachtig, al die mooie nummers achter elkaar aan. Van Gold ballads heb ik de cd.

avatar van Casartelli
Casartelli (moderator)
Nu is de Rockers'n'Ballads versie van Is There Anybody There wel mijn favoriet van dat nummer... zou niet eens meer weten hoe de originele klonk, daar ik die versie over mijn Lovedrive-download heengewalst heb.

avatar van gigage
4,0
Still loving You (uit 1984) ,ingekort voor de single, bestormde in Nederland pas begin 1987 de hitparade (#5). Deze E.P. kwam daardoor ook weer in beeld en huppelde vrolijk mee op dat succes (#11) in tegenstelling tot de elpee. Op deze uitgave staat het volledige nummer naast 4 andere krakers van ballads. De cover art is klaarblijkelijk van dezelfde fotoshoot van Love at first Sting en rechtvaardigt al een aanschaf mocht je nog een leuk schilderijtje zoeken voor aan de muur.

Gast
geplaatst: vandaag om 01:13 uur

geplaatst: vandaag om 01:13 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.