Urusei Yatsura - We Are Urusei Yatsura (1996)

Alternatieve titel: We Are Yatsura

Label: Ché

1. Siamese (2:38)
  2. First Day on a New Planet (3:33)
  3. Pow R. Ball (2:30)
  4. Kewpies Like Watermelon (2:35)
  5. Phasers on Stun / Sola Kola (3:07)
  6. Black Hole Love (5:13)
  7. Velvy Blood (2:57)
  8. Plastic Ashtray (2:53)
  9. Death 2 Everyone (2:48)
  10. Pachinko (3:52)
  11. Untitled (0:23)
  12. Kernel (3:35)
  13. Road Song (6:35)
jeko
Lekkere indie/lofi uit de UK, verdiend toch meer dan een 1/2 ster lijkt mij, dimmel

avatar van wendyvortex
Heb de LP ooit gehad, maar toen heetten ze nog Urusei Yatsura.
Tot iemand uit ging uitzoeken wat dat nu eigenlijk betekende.
Yatsura = vuist
Urusei = neuken
Urusei Yatsura = v....n..... Toen moesten ze hun bandnaam aanpassen.

Verder middelmatig indie-bandje dit

jeko
Kijk da's nou grappige info

Doet me denken aan een lokaal bandje dat eens kwam optreden. De naam 'cumshots' viel niet zo in de smaak bij sommige mensen. Pardoes veranderden ze hun naam in 'the daily facials'...

Ik heb indertijd wel 's wat van Urusei Yatsura geluisterd, maar ze waren een van de weinige Britse bandjes van toen die me niet zoveel deden. Misschien zou het nu bij herbeluistering anders zijn.

fastpulseboy
ik vind glo starz een redelijk briljant nummer, maar die staat weerop die andere plaat