Bob Marley & The Wailers - Rasta Revolution (1974)

Jamaica

3. Try Me (2:47)
  4. It's Alright (2:36)
  5. No Sympathy (2:13)
  6. My Cup (3:37)
  7. Duppy Conqueror (3:46)
  8. Rebel's Hop (2:40)
  9. Corner Stone (2:30)
  10. 400 Years (2:34)
  11. No Water (2:10)
  12. Reaction (2:42)
  13. Soul Almighty (2:43)
Helemaal te gek, bob marley!!!!
zeker weten.

'One Love' is zeker een te gek nummer, echt om aan te raden!!

Marcel²
Jooz schreef:
Helemaal te gek, bob marley!!!!
zeker weten.

'One Love' is zeker een te gek nummer, echt om aan te raden!!

avatar van Sjaakspeare
Marcel Jongeneel schreef:

hahaha

avatar van misja82
Marcel² schreef:

Klassiek.

avatar van reptile71
Een live album met vroege Marley nummers. Uit welk jaar komen deze opnames? Is deze de moeite waard? Heb momenteel Live! en Babylon by Bus. Deze lijkt me leuk om te hebben omdat ik geen live album heb met oud materiaal. Is het wel echt een live album?

Dit is beslist geen Live album, maar een soort best of van de Wailers Perry periode, eigenlijk vergelijkbaar met African herbsman.

de opnames zijn al een aantal jaren ouder dan het Album, in 74 was Marley al bij Island en gingen Peter en Bunny hun eigen weg.

van wat ik weet bestaat er geen Live materiaal van de oer marley songs, ik geloof dat ze voordat ze bij island kwamen ze nooit Live hadden gespeeld.

avatar van reptile71
Dat dacht ik al. Dan is deze dus niet de moeite waard. Deze nummers staan op tig andere platen met oud Marley materiaal.