Stef Bos - Ruimtevaarder (2005)

Label: CTC

1. Het Midden I (0:25)
  2. Volg Alleen Mijn Hart (3:53)
  3. Voor Nu (3:35)
  4. De Verliefden (2:44)
  5. Wals der Verliefden I (2:38)
  6. Feest (3:36)
  7. Dun Ijs (3:01)
  8. De Ware Liefde (5:02)
  9. Droom (3:26)
  10. Welkom Thuis (3:55)
  11. Wals der Verliefden II (1:22)
  12. Jericho (2:19)
  13. Duizend Jaar (3:48)
  14. Dolfijnen (4:22)
  15. De Ruimtevaarder (3:40)
  16. Wals der Verliefden III (2:06)
  17. Hillbrow (4:16)
  18. Samen Staan We Sterk (2:33)
  19. Het Midden II (1:58)
Ik snap niet dat dit Album zo weinig aandacht krijgt. werkelijk weer prachtige nummers. 4 sterren.
omdat Dolfijnen van mij niet had gehoeven. Voor de rest een toppertje!

avatar van VanDeGriend
stef schreef:
werkelijk weer prachtige nummers.

haahah.. de Jager

avatar van musicboy

Hoe heet jij eigenlijk van achteren ?

Hoe heet jij eigenlijk van voren?

avatar van musicboy
Dit album verdient inderdaad meer aandacht. Zo typisch Stef en toch weer anders. Relaxerend ook.

avatar van bertus99
Ik kende die Stef Bos alleen als maatje van Frank Boeijen. heb dus eens een cd van hem geleend en een paar keer gedraaid. Hij staat echter niet op music meter: Licht en Donker.
Ik ga hem er ook niet op zetten, want ik ben maar matig geboeid moet ik zeggen. Een paar nummers zijn wel goed, maar er zijn te veel liedjes die ik wat te gezwollen vind en op het sentimentele af. Nu ben ik niet tegen sentiment, ik hou immers heel erg van Boeijen, maar Stef gaat nog een stapje verder en dan wordt het irritant, de gevoelens liggen er te dik op zal ik maar zeggen, overdone.
Ik ken de rest van zijn oevre niet, misschien maar eens wat ouder werk proberen?

avatar van Kees-Jan
bertus99 schreef:

De debuut CD 'Is dit nu later' vind ik zeer pruimbaar. Het nummer 'Papa' is echt een pareltje in het Nederlandse muziekgenre.

avatar van Supersid

Staat er gewoon op hoor, al noemt het album niet "Licht en Donker", maar "Donker en Licht". Een beetje zoekmachine raakt zo al snel uit z'n lood